2018. február 20. Aladár, Álmos napja van
   Mai cikkekben keresek
   Heti cikkekben keresek
   Összes cikkben keresek

Wellness magazin - Ajánlatok

Ajánlatok

[1] 2 3 4 5   Következő >
 

Várja vendégeit a Zara Panzió Agárdon

Várja vendégeit a Zara Panzió Agárdon nyitókép

 

Engedje, hogy a napfény tava pihenésre, fürdésre, csónakázásra, napozásra csábítsa!

 

Ehhez ajánljuk szállásként 8 férőhelyes Panziónkat, mely egy csendes agárdi utcácskában található közel a Velencei-tóhoz, az agárdi Termálfürdőhöz és a Parkerdőhöz egyaránt.

 

Az igényesen és kényelmesen berendezett Zara Panzió Agárdon, szaunával és a teraszon jacuzzival tökéletes feltöltődést nyújt minden korosztálynak.

 

Az itt megpihenők az év bármely szakában garantáltan kellemesen tölthetik el szabadságukat, akár az aktív kikapcsolódást - bringa túrák, tenisz, fallabda, lovaglás, koncertek, bulik - akár a természet és a gyógyfürdő csendes világát választják.

 

Csak az jöjjön, aki jól akarja érezni magát-mert ahhoz itt minden megtalálható.

 

Zara Panzió - Velencei tó, Agárd

Honlap: agárdapartman.hu


Dátum: 2014. 07. 15. 16:11

 

Immigrants - Magyarok menni Sziget Fesztiválköztársaság

Immigrants - Magyarok menni Sziget Fesztiválköztársaság nyitókép

 Alig hagyta el a „köztársaság” felirat Magyarország határait, a haza kollektív tudattalanjában máris megszültett az igény erre az államformára. Sokezer ifjú és kiöregedett, régi szigetfüggő kül- és magyar honból újra bevándorol a kis tehén földjére.


Dátum: 2013. 07. 03. 17:47

 

Hiánypótló program indul szenvedélybeteg felsővezetőknek, ismert embereknek

Hiánypótló program indul szenvedélybeteg felsővezetőknek, ismert embereknek nyitókép

Magyarországon óvatos becslések szerint is közel 800, 000 embert érint közvetlenül az alkoholfüggőség és hiba lenne azt hinni, hogy ez a probléma pusztán az átlagpolgárt érinti. A magasabb társadalmi csoportok képviselői éppúgy érintettek és statisztikai arányainak megfelelően képviseltetik magukat a betegek között.


Dátum: 2012. 09. 24. 12:23

 

Grépfrút receptverseny október 10-ig!

Grépfrút receptverseny október 10-ig! nyitókép


Dátum: 2012. 09. 20. 09:47

 

KÖNYVAJÁNLÓ : Hornyák Károly: Mezoik - Metafizikai összefüggések kaleidoszkópja

KÖNYVAJÁNLÓ : Hornyák Károly: Mezoik - Metafizikai összefüggések kaleidoszkópja nyitókép

Amit ebben a könyvben átadni kívánok, az nem más, mint egyfajta látásmód kialakításához felhasználható adalék. Ha műfaji hovatartozásáról kellene nyilatkoznom, tranzit jellegű ismeretterjesztő írásnak nevezném, melyet átvezetőnek szánok a könnyed ezoterikus irodalomtól a valódi bölcselet felé. Leginkább talán azok fogják élvezettel forgatni, akik már belekóstoltak az orientalisztikába, otthonosan mozognak a jógában használatos terminusok talaján, némi jártasságot szereztek az asztrológia, vagy valamelyik másik leképezési rendszer terén (pl. tarot, Ji king, enneagram).


Dátum: 2012. 06. 20. 10:00

 

Időt ad ajándékba a világ legnagyobb női tornaklubja

Időt ad ajándékba a világ legnagyobb női tornaklubja nyitókép

A Curves Magyarország akciójával azoknak a nőknek biztosít most időt a magukkal való törődésre, akik saját jogukon aligha számíthatnának támogatásra. Az „Időt adunk ajándékba” pályázat keretében olyan hölgyek jelentkezését várják, akiket idős hozzátartozó vagy beteg gyermek felügyelete köt házhoz és szeretnének heti néhány órát támogató női társaságban, klubhangulatban, tornával eltölteni, úgy hogy távollétükben szerettük szakszerű felügyeletéről a Kék Angyal Házi Betegápoló Szolgálat és a klubbérletről a Curves gondoskodik.


Dátum: 2012. 04. 04. 14:17

 

Harcosok Étrendje, a legújabb fogyókúra őrület

Harcosok Étrendje, a legújabb fogyókúra őrület nyitókép

 

Egy új módszer, mely ellentmond a józan észnek, mégis beépül a mindennapok rutinjába. A Harcosok étrendje egyszerű és praktikus. Ha megértjük az alapelveket, azonnal elkezdhető az étrend. Józan ész ide vagy oda, a napi egyszeri, esti, nagy étkezésre alapuló étrendet világszerte követik sikerrel, fogyni vágyó nők és férfiak, szellemi munkát végző irodisták, sportolók és betegek. A fogyás melletti jótékony hatása az egészségre, a szellemi teljesítményre, és a fizikai erőnlétre pár napon belül érzékelhető.


Dátum: 2011. 11. 15. 16:08

[1] 2 3 4 5   Következő >