2018. január 21. Ágnes napja van
   Mai cikkekben keresek
   Heti cikkekben keresek
   Összes cikkben keresek

Wellness magazin - Ajánlatok

Ajánlatok

< Előző   1 [2] 3 4 5   Következő >
 

Ragyogó szépség tartósítószerek nélkül

Ragyogó szépség tartósítószerek nélkül nyitókép

Jó hír a magyar nőknek, hogy már nálunk is kapható a Gerovital Plant termékcsalád, amely mentes minden tartósítószertől, beleértve a parabéneket is. A hipoallergén illatanyagot, havasigyopár-kivonatot és az erdélyi gyógynövényekből készült Herbatonic komplexumot tartalmazó kozmetikumok elérhető áron kerültek a DM üzletek és az Auchan áruházak polcaira.


Dátum: 2011. 11. 11. 17:47

 

Breaking News: Prince lesz a Sziget Nulladik napi sztárja

A világ talán legegyedibb és legizgalmasabb előadója, a hétszeres Grammy–díjas amerikai pop-ikon a Sziget jóvoltából végre ellátogat Magyarországra. Igen, Prince a Sziget „Nulladik” napján, augusztus 9-én uralja a Nagyszínpadot és ontja eddigi pályafutásának legnagyobb slágereit.


Dátum: 2011. 07. 21. 19:20

 

FESZTI-KÖRKÉP - Sziget 2011 ajánló

Az illetékes marketingesekkel ellentétben mi nem fogjuk elsütni, hogy nagykorú lett a Sziget Fesztivál, de tény, hogy 19-ik alkalommal kerül rá sor. S mint mindig, most is vannak újdonságok, e sorok írója legjobban a Rock-Metál Nagyszínpad létrejöttének örül, azt pedig nyilván sokan fogadják megelégedettséggel, hogy idén nem növekedtek a jegyárak.

 

Bár „zenészi” pályafutását Geszti Péter az utóbbi években nem igazán forszírozta, mégis, a mínusz egyedik napon a Gesztivál erősíti az idei Sziget "trendizmusát". A sokoldalú rímfaragó eddigi munkásságának minél több oldalát igyekszik majd megmutatni, az Első Emelettől kezdve a Rapülőkön, Jazz+Azon át a Dzsungel könyvéig, de jellemzően azokból a művekből válogatott Geszti, amelyeknél előadóként is közreműködött. Természetesen a korábbi zenésztársak segítségével, látványos, táncos, jókedvű bulit ígérnek.

Sokáig semmit sem lehetett hallani nulladik nap témában, aztán hirtelen átszakadt a gát, és izgalmas hírek kezdtek áramolni. A Pop-Rock Nagyszínpadon az utóbbi három évtized egyik szupersztárja, pop-soul-szexikonja szerepel augusztus 9-ikén. A lengyel Open’er fesztivál elállt a kizárólagossági jogától, így nálunk is felléphet a hétszeres Grammy-díjas Prince, sőt, mivel további, előzenekarnak a legerosszabb indulattal sem titulálható világsztárok is fellépnek Prince előtt, ezért tekinthetjük úgy, hogy egy komplett nulladik napi minifesztivált hoztak össze a rendezők, amelyen a Leningrad, a Boban i Marko Markovic Orkestar és a Klezmatics is teljes értékű koncertet ad.


Dátum: 2011. 07. 03. 17:21

 

Egyedülálló nyaralás - Márpedig családi nyaralásra a csonka családoknak is szüksége van

Bármilyen okból is alakult életünk úgy, hogy egyedül neveljük gyermekünket, vagy éppen magunk vagyunk azok, akik csak kéthetente látjuk, fontos, hogy közös nyári élményekkel is gazdagítsuk csemeténk gyermekkorát.

 

Milyen feladatokkal kell szembenéznünk egyedülálló szülőként egy nyaralás során?
Mindenekelőtt azzal, hogy egyedül kell megszerveznünk és kifizetnünk is a nyaralást.
Ez alapvetően nem okoz túl nagy fejtörést: megnézzük, mennyit tudunk a családi költségvetésből a célra kiszakítani, majd megkeressük a számunkra megfelelő kül-, vagy belföldi nyaralást. Akár kéthetes, akár háromnapos nyaralás az, amit megengedhetünk magunknak, a tervezés során a szállásfoglaláson, utazáson és étkezésen kívül komoly – és talán a legkomolyabb – feladatot jelenti, hogy milyen programokat válasszunk, mely csemetéink számára és a magunk számára is jelent egyaránt izgalmas, de egyben pihentető kalandot.


Nyilvánvaló, hogy a gyermekek életkora nagyban befolyásolja a programválasztást, hisz míg a pelenkások nem a városlátogatásra vágynak, így a nagykamasz gyermek sem a homokozóban szeretné tölteni a nyarat. Legyen hegyi túra, vízparti pihenés, városlátogatás, ami elengedhetetlen: a jó program, a jó társaság.


Belföldi ajánlatok között keresgélve találhatunk nagyon borsos árú – ám minden tekintetben kifogástalan – bababarát lehetőséget.
Kamasz gyerekek esetében összefoghatunk ismerősökkel, rokonokkal, ahol hasonló korú gyerekek vannak, hisz tudjuk, több gyerek együtt nagyobb kaland – bár a felnőttek számára nagyobb kihívás is.


Óvodás vagy kisiskolás korú gyerekekkel
kereshetünk családi tábort, ahol a szülőkkel együtt táborozhatnak a csemeték. Igaz, ma még csak néhány ilyen tábort hirdetnek, ezek közül a legismertebb a népzenét hirdető Kolompos tábor, és a természetismeretet előtérbe helyező Tengerecki tábor. Ez utóbbi sajátossága, hogy környezeti nevelő végzettségű óvónők foglalkoznak a gyerekekkel, miközben a szülőknek lehetőségük van felnőtt programokon részt venni, illetve egyénileg tevékenykedhetnek. Együtt lehet szülő és gyermek, mégis van gyermeknek is, szülőnek is társasága. A nyaralásról pedig mindenki feltöltődve, kipihenten érhet haza.

(A Tengerecki táborról bővebben olvashat és jelentkezhet a www.tengerecki.hu oldalon.)


Dátum: 2011. 06. 05. 18:30

 

Tengerecki tábor: természetismereti tábor óvodásokat és kisiskolásokat nevelő családoknak

Tengerecki tábor: természetismereti tábor  óvodásokat és kisiskolásokat nevelő családoknak nyitókép

5 nap természetismereti program CSALÁDOKNAK: szülőknek és óvodás, kisiskolás korú gyermekeiknek. A táborban délelőtt 9-12 és délután 15-18 óra között környezeti pedagógusok (óvónők) foglalkoznak a gyerekekkel. Ez idő alatt a szülők fakultatív programokon vehetnek részt.


Dátum: 2011. 02. 25. 08:10

 

Elindult az első magyarországi Ingyen Szállítás Nap

Elindult az első magyarországi Ingyen Szállítás Nap nyitókép

Ma 2010. december 16. az akcióban résztvevő webáruházak ingyen szállítják ki a megrendelt termékeket. A készleten levő termékek még karácsonyig megérkeznek.


Dátum: 2010. 12. 16. 12:34

 

Magyarországra érkezik Láma Ole Nydahl

Magyarországra érkezik Láma Ole Nydahl nyitókép

Láma Ole Nydahl hazánkba érkezik két napra a héten, ahol Veszprémben és Budapesten fog előadásokat tartani, illetve bemutatni most megjelenő új könyvét, aminek címe "Ahogy a Dolgok vannak". A könyvbemutatón Bocskor Bíborkával beszélget majd a dedikáció előtt.


Dátum: 2010. 10. 02. 18:43

< Előző   1 [2] 3 4 5   Következő >