2018. január 21. Ágnes napja van
   Mai cikkekben keresek
   Heti cikkekben keresek
   Összes cikkben keresek

Wellness magazin - Ajánlatok

Ajánlatok

< Előző   1 2 [3] 4 5   Következő >
 

PLUSZ-MÍNUSZ KÉT NAP EGYÜTTLÉT - Sziget 2010 beszámoló

PLUSZ-MÍNUSZ KÉT NAP EGYÜTTLÉT - Sziget 2010 beszámoló nyitókép

A folyamatos fejlődés, a világszámmá válás ellenére minden évben divat a Sziget Fesztivál kapcsán fanyalogni, de idén mintha tényleg egy kicsit rutinszerűbb, langyosabb lett volna a szokásosnál. Kifejezetten egyedi dolgok inkább csak a mínusz egyedik és nulladik napon voltak.


Dátum: 2010. 08. 19. 10:43

 

Erősítés-kioltás (Sziget Fesztivál 2010 ajánló)

Erősítés-kioltás (Sziget Fesztivál 2010 ajánló) nyitókép

Úgy tűnik, a Sziget idén is szolgál világrengető újdonságokkal (lásd például percalapú mobiljegy vásárlás), de körülbelül a tavalyihoz hasonló szerkezetű programkínálatra lehet számítani, és persze az előadók között is lesznek egyszeres vagy többszörös visszatérők, „közkívánatra”.

És ne feledjük, nyakunkon az önkormányzati választás is, úgyhogy bizton számíthatunk a politikai népszerűségüket a Sziget elleni támadásokkal növelni kívánó regnáló polgármesterek hangerőszint-méricskélő titkos szabadcsapataira is a környező kerületekből!


Dátum: 2010. 08. 06. 08:14

 

Búcsú és búcsúztatás a Sziget Fesztiválon (Kispál és a Borz koncert, Cseh Tamás emlékkoncert)

Búcsú és búcsúztatás a Sziget Fesztiválon (Kispál és a Borz koncert, Cseh Tamás emlékkoncert) nyitókép

Hogy a Sziget kapcsán még mindig mondhatjuk: "Kell egy hét együttlét", az a mínusz 1-ik és a nulladik napoknak köszönhető. A Reggae Ünnep és a második Magyar Jazz Napja mellett idén két "soha vissza nem térő" eseményre is sor kerül. Három órás búcsúkoncertet ad a Kispál és a Borz, valamint öt órásra tervezett emlékkoncerttel tiszteleg Cseh Tamás előtt a magyar rock- és világzenei élet számos előadója. Két szomorú ünnep.


Dátum: 2010. 07. 28. 18:32

 

Tengerecki Tábor: Természetismereti tábor óvodásoknak

Tengerecki Tábor: Természetismereti tábor óvodásoknak nyitókép Pár nap múlva beköszönt a tavasz, és a tavaszi zsongással egyidejűleg sokan talán már a nyári terveket kezdik szőni. Akadnak olyan szerencsésebbek is, akik már most pontosan tudják a nyári programjuk nagy részét. Szeptember óta tudjuk, és bizton számíthatunk rá, hogy az iskolásoknak 2010-ben is két és fél hónap nyári szünetet biztosít az állami oktatás, és azt is, hogy az óvodás korúak is legalább 5 hét jól megérdemelt szabadságot kapnak intézményüktől. Előrelátó szülők már most „bejelentkeznek” a nagymamákhoz, egyeztetik munkahelyükön a szabadságukat, s elkezdik keresni a nyári táborok nyújtotta megoldást iskolás gyermekeik számára.


Dátum: 2010. 05. 29. 10:58

 

Három hét múlva kiderül, melyek a legjobb magyar szállodák

Három hét múlva kiderül, melyek a legjobb magyar szállodák nyitókép Március 26-án immár negyedik alkalommal kerül sor az Aranynap-díj kiosztó gálára, ahol az elmúlt évek hagyományainak megfelelően idén is hét kategóriában díjazzák a legjobb hazai konferencia és wellness szállodákat. A legjobb budapesti, illetve vidéki wellness szállodának járó díjat a Day Holiday Kft. és a Turizmus Trend szaklap a múlt évhez hasonlóan most is közösen adja át a nyerteseknek. A gálán a szállodai minősítő díjak mellett, az idei Kiadvány Trend versenyen legjobban szereplő turisztikai információs kiadványok, honlapok elismerő okleveleit is átadják.


Dátum: 2010. 05. 29. 10:58

 

Életmódváltó hétvége Dobogókőn a Gerson Egészségközpontban

Életmódváltó hétvége Dobogókőn a Gerson Egészségközpontban nyitókép Időpont: 2008. november 28-30. Ár: 33.200 Ft/fő. Helyszín: Gerson® Egészségközpont 2099 Dobogókő, Théry Ödön u.18.


Dátum: 2010. 05. 29. 10:58

 

Önképző kör daganatos betegek részére

Önképző kör daganatos betegek részére nyitókép A 21. század elején, a technológia csodái és a viszonylagos jólét közepette beteg az emberiség, a szó szoros értelmében belebetegszünk a modern világba. Ami ezen belül is egyre aggasztóbb, hogy élete során minden második ember betegszik meg rákban, méghozzá egyre fiatalabb korban.
Szerencsére ki is tudunk gyógyulni belőle. Ehhez azonban tudatosítanunk kell: A betegség kialakulásához valamilyen módon – a táplálkozásunkkal, az életvitelünkkel, az érzelmeink kezelésével, a gondolatainkkal – minden bizonnyal magunk is hozzájárultunk. Még akkor is, ha nem vagyunk tisztában vele, hogyan történt. Fontos azonban az is, hogy ahogy a megbetegedésünkhöz, ugyanúgy a gyógyulásunkhoz is hozzájárulhatunk azáltal, hogy kezünkbe vesszük sorsunkat, és aktív szerepet vállalunk egészségünk helyreállításában.


Dátum: 2010. 05. 29. 10:58

< Előző   1 2 [3] 4 5   Következő >