2018. január 21. Ágnes napja van
   Mai cikkekben keresek
   Heti cikkekben keresek
   Összes cikkben keresek

Wellness magazin - Ajánlatok

Ajánlatok

< Előző   1 2 3 [4] 5   Következő >
 

ErőLét - Energia a mindennapokban

ErőLét - Energia a mindennapokban nyitókép ErőLét – Energia a mindennapokban címmel május második felében jelent meg Hajdú László első könyve, mely az ezoterika, a bioenergetika, a természetgyógyászat, a kineziológia iránt érdeklődőknek alapmű lesz, hiszen a szerző által feldolgozott témában eddig elég hiányos volt a magyar nyelvű könyvkínálat. Az ErőLét azonban a már említett tudományágak iránt szkeptikus olvasóközönség körében is népszerű lesz, hiszen Hajdú László hétköznapi, sokszor a sportéletből vett példákkal támasztja alá gondolatait; így olvasmányos stílusban, mindenféle misztifikáció nélkül mutatja be a mindennapok energiáját. A könyvben olyan témák kerülnek elő, mint a társas kapcsolatok, a kommunikáció, de arról is szó esik, hogy mi is az energia, miért jó, ha pozitívan gondolkodunk, de azt is megtudhatjuk, hogy mi a legnagyobb probléma elve.


Dátum: 2010. 05. 29. 10:58

 

ÉLNI JÓ! - Dr. Lenkei Gábor, a Cenzúrázott Egészség című bestseller szerzőjének előadása

ÉLNI JÓ! - Dr. Lenkei Gábor, a Cenzúrázott Egészség című bestseller szerzőjének előadása nyitókép Dr. Lenkei Gábor - a Cenzúrázott Egészség című bestseller szerzője, egyben az egészséges élet közismert szószólója – 2008. június 3-án előadást tart Százhalombattán a Barátság Művelődési Központban. Az előadás címe: ÉLNI JÓ!


Dátum: 2010. 05. 29. 10:58

 

Gyermek és Ifjúsági Jóga Kongresszus (2008. márc. 1-2.)

Gyermek és Ifjúsági Jóga Kongresszus (2008. márc. 1-2.) nyitókép Minden társadalom jövője a gyermekein múlik. A miénk is. Örömteli és szép jövőhöz egészséges kreatív és belső örömtől sugárzó életre van szükségünk. Tehetünk-e ezért valamit? Igen, már gyermekkorban megalapozhatjuk az egészséges szokásokat. Kialakíthatunk egy olyan igényt, amely nemcsak kizsákmányolja környezetét, testét és lelkét, hanem felfedezi az igazi felnőtté válás titkát: az adás örömének csodálatos érzését. Kifejezni magunkból a belső erőt, a velünk született alvó tehetséget.


Dátum: 2010. 05. 29. 10:58

 

TURIYAM: Térképek a Belső Úthoz

TURIYAM: Térképek a Belső Úthoz nyitókép Szeretettel köszöntöm a kedves olvasót, Knolmár Mária vagyok a Turiyam program vezetője. A cikk aktualitását a program létrejötte adta és az a nem elhanyagolható tény, hogy 2008-as év kezdetét vette, mely évszám jelzi spirituális - materiális minőségeink felelősséggel való vállalását és ez a belső figyelmet igénylő munka, szorosan kapcsolódik a Turiyam programhoz.


Dátum: 2010. 05. 29. 10:58

 

I. FAWA Pólus Sportnap - október 13.

I. FAWA Pólus Sportnap - október 13. nyitókép A Pólus Centerben működő FAWA Pólus Sportközpont 2007 október 13-án nagyszabású rendezvényt tervez a Pólus Centerben. Több helyszínen, egyszerre több program. Amatőr és profi versenyek, divat- és sportbemutatók, sportolási lehetőség, egészségség sarok (Test Teszt sarok)... stb.


Dátum: 2010. 05. 29. 10:58

 

BuddhizmusMa országos rendezvénysorozat

BuddhizmusMa országos rendezvénysorozat nyitókép A Gyémánt Út Buddhista Közösség 15. születésnapját ünnepli, mint bejegyzett egyház. Az országban 24, a világban több, mint 500 meditációs központ létezik; több ezer gyakorlóval jelenleg ez a legnagyobb világi buddhista közösség hazánkban. A születésnap alkalmából országos programsorozatot indítunk, hogy minden érdeklődő betekintést nyerhessen és információt kapjon arról, hogyan nyilvánulnak meg Buddha tanításai a mindennapokban Nyugaton. Erre az egy hónapos rendezvénysorozatra szeretettel meghívunk minden kedves érdeklődőt!


Dátum: 2010. 05. 29. 10:58

 

4 ÉVES ASZTROLÓGIA ISKOLA

4 ÉVES ASZTROLÓGIA ISKOLA nyitókép Az asztrológia ősi tudás, nem a jóslás a lényege, hanem az önismeretről szól. Aquinoi Szent Tamás mondta: „A bölcs uralkodik a csillagokon, ahogy önmaga fölött uralkodik.” Önmagunk fölött úgy tudunk uralkodni, ha megismerjük önmagunkat, ehhez nyújt segítséget az asztrológia. A horoszkópunk nem determinál minket, van szabad akaratunk, és az asztrológia abban nyújt segítséget, hogy a szabad akaratunkat valóban ki is tudjuk használni, és ezáltal jobbá tehessük életünket.


Dátum: 2010. 05. 29. 10:58

< Előző   1 2 3 [4] 5   Következő >