2018. január 21. Ágnes napja van
   Mai cikkekben keresek
   Heti cikkekben keresek
   Összes cikkben keresek

Wellness magazin - Ajánlatok

Ajánlatok

< Előző   1 2 3 4 [5] 
 

Asztrológia tanfolyamok

Asztrológia tanfolyamok nyitókép Asztrológiai tanfolyamokat indítunk kezdő, haladó szinten (kiscsoportos és különórák megbeszélés szerint), valamint asztrológusoknak speciális továbbképzést is vállalunk (asztrológiatörténet, modern irányzatok, klasszikus technikák, elektív, mundán és horárius asztrológia, direkciók, progressziók és állócsillagok, paranok, konstellációk a képletben)


Dátum: 2010. 05. 29. 10:58

 

Sziget Fesztivál 2009 - wellness szemmel

Sziget Fesztivál 2009 - wellness szemmel nyitókép Idén is körbejárjuk, milyen lehetőségeket kínál a Sziget azoknak, akik nem csak a zenei programok miatt, hanem a többnapos-egyhetes pihenés, kikapcsolódás szándékával látogatják a Fesztivált. Merthogy még ma is sokan vannak olyanok, akiknek a kezdeti Diáksziget "Kell egy hét együttlét" jelszava az elsődleges, s csak másodsorban keresik a koncerteket, színházi előadásokat. Elöljáróban annyit: tovább bővül, színesedik a kínálat.


Dátum: 2009. 06. 23. 10:58

 

Sziget Fesztivál 2008 - wellness szemmel

Sziget Fesztivál 2008 - wellness szemmel nyitókép Igazán nem nehéz elképzelni, hogy a Sziget nem csak egy világhírű könnyűzenei (és összművészeti) fesztivál, hanem egyúttal tökéletes wellness program – már persze azoknak, akik nem feltétlenül követelik meg a csendet a kikapcsolódásukhoz. Az alapprogramokról, vagyis a koncertekről eleve minden évben rengeteg szó esik, ezért most egy kicsit nézzünk körbe, milyen egyéb lehetőségeket nyújt az egy hetes (illetve idén sajnos már csak öt plusz egy napos) fesztivál az aktív-passzív pihenésünkhöz, feltöltődésünkhöz.


Dátum: 2008. 06. 19. 11:58

< Előző   1 2 3 4 [5]