2018. január 21. Ágnes napja van
   Mai cikkekben keresek
   Heti cikkekben keresek
   Összes cikkben keresek

Wellness magazin - Feng shui

Feng shui

 

Védekezés a bejáratot érő ártó energiák ellen

Védekezés a bejáratot érő ártó energiák ellen nyitókép

Munkám során egyre inkább azt tapasztalom, hogy mennyire fontos a bejárat elhelyezkedése, iránya, és a rá irányuló külső energiák hatása. Az ajtóra irányuló külső titkos mérgező nyilak igen kedvezőtlen hatást gyakorolnak, az ott lakók életére. Nem számít, hogy megfelelő-e a ház iránya és tájolása, a színek és minden egyéb környezeti tényező, ha egyetlen mérgező nyíl, bármi ami hegyes, éles, nyílegyenes és fenyegető, tönkreteheti a gondosan elrendezett feng shui tájolásokat.  Így nagy jelentőséggel bír azon mérgező nyilak feltárása, amelyek az otthonunk közvetlen környezetében, a falakon belül, vagy kívül a ház lakóira irányulnak.


A külső mérgező nyilak hatása rosszabb, és nehezebb megszüntetni hatásukat. Nehéz, és keveset lehet tenni egy olyan nyíl egyenes út ellen, amely közvetlenül a főbejárat felé irányul. Egy ilyen pozíció legjobb megoldása, ha meg tudjuk változtatni az ajtó irányát.  Teljesen más irányba kell  tenni, vagy le kell zárni a veszélyt jelentő ajtót, és másikat kell használni. Bizonyos mértékig, segíthet a nyolcszögletű bagua tükör, vagy egy 5 rúdból álló szélcsengő elhelyezése.


A bejárati ajtó fölé függesztett nyolcszögletű bagua jelkép rendkívül hatékony védekezési módszer. Ez a jin típusú bagua tükör, melynek ereje a nyolc oldalán elhelyezett trigramok-ban rejlik. A középen levő tükör lehet homorú, vagy domború. Mindkettő változat igen hatékony. Ezt a fajta baguát kizárólag a házon kívül használjuk! Soha ne akasszuk fel az otthonunk, vagy munkahelyünk belső terében, mert rendkívüli ereje zavart okozhat, és tönkreteheti a kedvező belső feng shuit. Így  a bagua tükröt mindig az épületen kívül, annak háttal kell elhelyezni.


Vizsgálják meg Önök is otthonuk bejáratát, hogy milyen hatások érik azt!


Dátum: 2010. 06. 11. 22:16


Szerző: Enczmann Éva

Kapcsolódó link: www.fengshui-harmonia.huVissza a hírekhez