2018. január 21. Ágnes napja van
   Mai cikkekben keresek
   Heti cikkekben keresek
   Összes cikkben keresek

Wellness magazin - Kineziológia

Kineziológia

 

A kineziológia csodája! Miért hat és miben segít?

A kineziológia csodája! Miért hat és miben segít? nyitókép Fogantatásunktól kezdve minden, ami körülvesz bennünket, hatással van ránk. Családunk és környezetünk életszemlélete, az állandó elvárások, melyek behatárolnak bennünket, az olyan események, melyek stresszt okoztak számunkra, energetikai blokkok formájában jelen vannak lelkünkben, testünkben. Ha ezek a blokkok huzamos ideig fennállnak, testi tünetekben, majd betegségekben nyilvánulnak meg.

A kineziológus feladata: a különböző korrekciók, technikák alkalmazásával megszünteti az energetikai gátat, segíti az energia szabad áramlását az egész testben. Az energetikai kiegyenlítéssel a testi, lelki és szellemi kiegyensúlyozottságot teremtjük meg. Az "One Brain" technikája a probléma megállapításából, korrekciójából és utólagos feladatokból - megerősítő gyakorlatok - áll.

Első lépésként a kliens meghatározza a célt, amit szeretne elérni. Ezt követően teszteljük azt a kort, ahol a korrekciót végezzük, beazonosítjuk az érzelmet, és ezzel képet kapunk arról a blokkról, amivel foglalkoznunk kell. A korrekciót az oldási technikák széles skálájából választjuk ki, mindig úgy, hogy a negatív érzelmi stressz kiváltó okát a lehető leggyengédebb módon közelítjük meg. Oldás után a szükséges megerősítő gyakorlatokat a kliens otthon, a kitesztelt módon végzi el.

Mennyi időt vesz igénybe a javulás?

Erre nem lehet előre válaszolni. Általában 4 -5 alkalom, de lehet ennél kevesebb és több is. Hosszú idő gyakorlati tapasztalata azt mutatja, ez mindig a kliens döntésén múlik. Amennyiben tudatosan gyógyulni szeretne, és felkészült rá, hogy véget vessen a kellemetlen érzéseinek, akkor nagyon hamar megérkezik a várt eredmény.
Ha még szeretne egy kicsit szenvedni - a betegség által kiharcolt jogok és előnyök miatt - akkor több munkájába fog kerülni a harmónia felfedezése.

A fájdalmas események, érzések elhalványulhatnak, vagy megszokjuk jelenlétüket, aztán együtt élünk velük.
Nem merünk az új felé nyitni, mert ki tudja, mi vár ott ránk? Ezt legalább már megszoktuk, ismerjük. Fáj, és rossz, de tudjuk, mire számíthatunk. Elegünk van már a fájdalomból, a rossz közérzetből, de amikor szembesülünk a változással, sokszor elmenekülünk, mert az az új ember, akivel együtt fogunk élni, már más lesz - pedig csak önmagunkat hoztuk közelebb. Nehezen viseljük a változást, de azt tudni kell, a "változás maga az élet". Amennyiben ezt nem ismerjük és fogadjuk el, jövőnk nem a fejlődés felé mutat.

 Amikor eldöntjük, hogy gyógyulni akarunk, és megtaláljuk a megfelelő szakembert, bízzuk rá magunkat a vezetésére, segítésére. Ő fogja tudni, mik azok az eszközök, amivel eredményt érhetünk el. A kineziológus tesztelése olyan pontos információt ad mindenkiről, amiben bátran megbízhatunk. Fontos a bizalom, de elsősorban önmagunkban: hogy igenis képesek vagyunk változni, hogy ami egyszer kialakult, az vissza is alakulhat, ami elromlott, azt megjavíthatjuk.

Minden gyógyuláshoz 100% esélyünk van, adjuk át magunkat ennek a hitnek - és minden rendben lesz! Talán itt az ideje, újra értékelni életünket.

Miben segít?

Önbizalom, magabiztosság növelése, stressz, párkapcsolati és egyéb kapcsolati problémák, pánik, meddőség, félelmek, fóbiák, tanulási nehézségek, diszlexia, félénkség, étkezési problémák (anorexia, bulimia). Speciális oldás menetei közül nagy érdeklődésre tart számot: az ideális testsúly, az életfeladat megismerése, a bőség megteremtése, az allergia megszüntetése.


Dátum: 2010. 05. 29. 10:58


Szerző: Bánfi Andrea

Kapcsolódó link: www.banfiandrea.huVissza a hírekhez