2018. január 21. Ágnes napja van
   Mai cikkekben keresek
   Heti cikkekben keresek
   Összes cikkben keresek

Wellness magazin - Nőnek lenni

Nőnek lenni

< Előző   1 [2] 3 4 5 6 ... 109   Következő >
 

Nagy Életmódváltás Program pályázat

A Nők Lapja magazin idén is meghirdeti a Nagy Életmódváltás Programot. Csatlakozz hozzánk!
Forrás: Nők Lapja Café: Nagy Életmódváltás Program pályázat


Dátum: 2015. 04. 21. 10:37        Forrás: Nők lapja

 

Chi*** Kreatív Néma Film 1. bemutatója = nézd meg mindenképp!

Chi*** Kreatív Néma Film bemutatja! ;-) Hogy mit? Remekül sikerült rongyból csodákat varázsolni a ZöldMag Fesztiválon a Magnet Házban. Paverpolos textildekorációs kreatív műhelyt tartottam itt 2015. április 18-án, szombaton délután, s készítettem róla egy pörgős kis videót = nézd meg itt (tedd ki teljes képernyőre a jobb sarokban lévő kis ikonnal, érdemes szerintem! :-)):   […]


Dátum: 2015. 04. 19. 15:59        Forrás: Gazdag nők

 

Rúzsa Magdi, a teremtő építkező

Mai napig emlékszem rá, amikor a reflektorfénybe került: a szerbiai magyar lány, a bába… S hihetetlen milyen gyorsan elszaladtak az évek, és micsoda érett személyiség tekint vissza ránk ragyogóan tiszta kék szemmel, világos gondolatokkal, tiszta őszinteséggel. Lelki gazdagodásra ajánlom ennek az interjúnak a megtekintését Rúzsa Magdival, s egyben inspirációs forrásként is ~ nemcsak nekünk nőknek… […]


Dátum: 2015. 03. 05. 12:25        Forrás: Gazdag nők

 

Nők Lapja tavaszi kuponakció

Itt a tavasz, újra itt az ideje egy kis gardróbfrissítésnek. Hogy mindezt minél kedvezőbb áron megtehessék, kereskedelmi partnereinket arra buzdítottuk, ismételjék meg velünk közösen az évek óta nagy sikerű kuponakciót.
Forrás: Nők Lapja Café: Nők Lapja tavaszi kuponakció


Dátum: 2015. 03. 03. 06:03        Forrás: Nők lapja

 

Légy azzá, ami vagy ~ legjobb tudásod szerint… (tanmese)

Egyszer a király sétára indult a királyi kertben. Nyomasztó látvány tárult elé: hervadó virágok, fonnyadó bokrok, kiszáradt, korhadt fák. A tölgyhöz fordult. – Elszáradtam, mert nem tudok olyan magasra nőni, mint a fenyő – mondta a tölgy. A fenyőre nézett. – Korhadok, mert soha nem fogok szőlőt teremni, mint a szőlővessző. A szőlőhöz lépett: – […]


Dátum: 2015. 03. 02. 12:51        Forrás: Gazdag nők

 

Rongyból csodát? Paverpolos textildekoráció – EZT tudja, Tiéd is!

Lelki gazdagodás? Mert örömteli, minden mást elfelejtő alkotás! Ráadásul hasonszőrűek között, remek csapatban, hm? :-) Saját tárgyak kreatív elkészítésére,  ünnepi dekorálásra, ajándékkészítésre is alkalmas a paverpolos textildekoráció. A rövid videó ezt mutatja be ~ nézd meg itt: Ha többet szeretnél megtudni a gyors, látványos sikert hozó, s így önbizalomnövelő, mitöbb: örömteli paverpolozásról, akkor iratkozz fel […]


Dátum: 2015. 02. 16. 15:06        Forrás: Gazdag nők

 

Csajok: akkor is jó nézni, ha utálod

Ha nem tudod, kik és hogyan élnek az Y generáció tagjai, elég megnézni a Csajokat, abból minden kiderül. Nem mellesleg önismereti gyakorlatnak is kiváló. Már a negyedik évad kezdődik, de tulajdonképpen bármikor bele lehet vágni. Itt a negyedik évad, és már készül az ötödik.


Dátum: 2015. 02. 09. 20:00        Forrás: Nők lapja

 

Bitskey Tiborra emlékezik a Film+

A héten elhunyt Bitskey Tibor Kossuth-díjas és kétszeres Jászai Mari-díjas színész, érdemes művész. A nemzet színészének három filmjét is vetíti az elkövetkező napokban a Film+.


Dátum: 2015. 02. 06. 13:00        Forrás: Nők lapja

 

Nagy szappanopera-kvíz: Rebeca vagy Teresa, avagy mennyire vagy képben kedvenc sorozataiddal?

<p>Ki lehet a halottnak hitt, elcserélt csecsemő? Melyik gonosz iker próbálja meggyötörni cselszövéseivel jólelkű testvére életét? És vajon melyik kihasznált, megalázott, szegény sorsú árva lányból válik sikeres üzletasszony? A kilencvenes-kétezres évek nagy <a href="http://www.nlcafe.hu/sztarok/20140813/telenovella-szappanopera/" target="_blank">dél-amerikai sorozatcunamijának</a> forgatókönyvei között még a legelvetemültebb sorozatrajongók is garantáltan eltévednének. Hisz a legtöbb történet vagy egy elcserélt árváról, vagy egy gonosz és jó ikerpár küzdelmeiről szól. Arról már nem is beszélve, hogy az <a href="http://www.nlcafe.hu/sztarok/20150122/del-amerikai-szappanoperak-telenovella-vad-angyal-marimar-thalia/" target="_blank">egy kaptafára íródott szappanoperák erdejében az eligazodást</a> még a címadással sem könnyítették meg számunkra az alkotók: hol egy Teresa, hol egy Rebeca, hol egy Ramóna életének alakulásáért izgulhattunk délutánonként a tévéképernyők előtt. A következő kvízt a legfanatikusabb rajongóknak ajánljuk!</p>


Dátum: 2015. 02. 05. 18:10        Forrás: Nők lapja

 

Ennyire hiányzik már nekem a The Walking Dead

Még hétfőig várnunk kell, hogy megtudjuk végre, hogyan folytatódik a The Walking Dead. Nekem kemény elvonásom van ilyenkor, szóval húzom a strigulákat, és közben ezekkel szórakoztatom magam.


Dátum: 2015. 02. 04. 12:42        Forrás: Nők lapja

 

Tartalékolj nőként saját (!) pénzügyi céljaidra is!

Minden vágyát tudja teljesíteni Süvöltős Enikő (Debrecen). Hogy miért? Mert tartalékol folyamatosan saját (!) pénzügyi céljaira. Úgy gondolja, h. ez nemcsak saját magát, hanem családját is építi. “Ha nekem több van, akkor nekik is több van” ~ mondja. És igen, neki mindig van pénzügyi célja. Egyáltalán: hogy lehet(ne) célok nélkül élni? ~ kérdezi csodálkozva. Enikő […]


Dátum: 2015. 02. 02. 23:34        Forrás: Gazdag nők

 

Dr. Vekerdy Tamás: Rémek a sötétben – a gyermeki félelemről

A rémálmok, a kísértetek, a megfoghatlan szörnyek egyszer szinte minden kisgyerek képzeletvilágában megjelennek. De mit tehet a szülő, hogy segítsen a gyereknek? Dr. Vekerdy Tamás válaszol.
Forrás: Nők Lapja Café: Dr. Vekerdy Tamás: Rémek a sötétben – a gyermeki félelemről


Dátum: 2015. 02. 01. 20:00        Forrás: Nők lapja

 

Hedy Lamarr: az első sztár, aki levetkőzött a filmvásznon, zseniális feltaláló volt

Hedy Lamarr szépsége a második világháború szövetségeseit is lázba hozta: a sajtó egyenesen Hollywood titkos csodafegyverének kiáltotta ki a színésznőt, akinek fotóit amerikai katonák százai tűzték az ágyuk fölé. Mégsem e pucér tény tartja meg Hedy Lamarr nevét a halhatatlanságnak. Filmjeit már régen elfeledtük, de születésnapján – amely tiszteletére Európában a feltalálók napja lett – mindig emlékezni fogunk rá.
Forrás: Nők Lapja Café: Hedy Lamarr: az első sztár, aki levetkőzött a filmvásznon, zseniális feltaláló volt


Dátum: 2015. 01. 31. 14:00        Forrás: Nők lapja

 

90 éve született Gerald Durrell

Akik ismerték, úgy emlékeznek rá, mint akiből dőltek a viccek, a jobbnál jobb sztorik. Nem nehéz ezt elhinni, hiszen Gerald Durrell nemcsak barátainak tartogatta a jobbnál jobb élménybeszámolókat, szerencsére le is írta őket...
Forrás: Nők Lapja Café: 90 éve született Gerald Durrell


Dátum: 2015. 01. 30. 20:00        Forrás: Nők lapja

 

The Walking Dead: így folytatódik az ötödik évad

Csak pár nap, és visszatér a The Walking Dead. Már alig várom, hogy Rick és Daryl ismét szétrúgjon pár zombihátsót. Bár tény, hogy a fejrúgás ebben a sorozatban hatásosabb. Három főszereplő mesélt arról, hogyan látják karakterüket a zombisorozat új epizódjaiban. A végén pedig mutatunk egy videót az ötödik évadról.


Dátum: 2015. 01. 30. 13:15        Forrás: Nők lapja

 

Főzzünk rizzsel!

A rizs az egyik legsokoldalúbban felhasználható alapanyag, elő- és főételt, sós és édes fogást egyaránt készíthetünk belőle. Vrábel Krisztina hét egyszerű és gyors receptet mutat.
Forrás: Nők Lapja Café: Főzzünk rizzsel!


Dátum: 2015. 01. 29. 16:15        Forrás: Nők lapja

 

Onyutha Judit: Minden helyzetből ki lehet jönni

Onyutha Judittal ezúttal nem a hidegfrontról beszélgetünk, hanem arról, hogy mostanában feltűnően nagy a nyüzsgés körülötte. És most nemcsak az M1 Családbarát Magazinjára gondolunk, amelyet jelenleg vezet, hanem az otthonára is, ahol újabban nagyobb a gyerekzsivaj.
Forrás: Nők Lapja Café: Onyutha Judit: Minden helyzetből ki lehet jönni


Dátum: 2015. 01. 28. 07:00        Forrás: Nők lapja

 

A Dal: Keményen kritizálta a műsort Majka

A Dal kapcsán Majkának sem a koncepció, sem a megvalósítás nem nyerte le a tetszését, amelyet egy hosszú bejegyezésben ki is fejtett, hogy miért.


Dátum: 2015. 01. 26. 14:30        Forrás: Nők lapja

 

Kondákor Zsófi: néha azt hiszem, túl laza vagyok

Néhány hete már nem forgat együtt Kembe Sorel és Kondákor Zsófi a Jóban Rosszban studiójában. A színésznő a sorozat tizedik születésnapi összejövetelén elárulta, hogyan élte meg a változást.


Dátum: 2015. 01. 26. 13:00        Forrás: Nők lapja

 

A Dal 2015: Tatár Csilla: „Végre a helyemen vagyok, minden rendben van velem!”

A csatornaváltás után megtalálta helyét A Dal 2015 háziasszonya, Tatár Csilla – írja a Blikk.


Dátum: 2015. 01. 26. 04:42        Forrás: Nők lapja

< Előző   1 [2] 3 4 5 6 ... 109   Következő >