2017. december 13. Luca, Otília napja van
   Mai cikkekben keresek
   Heti cikkekben keresek
   Összes cikkben keresek

Wellness magazin - Táplálkozás

Táplálkozás

[1] 2 3 4 5 ... 764   Következő >
 

Almás uzsonnakocka - tojás nélkül

Gyorsan szeretnél valami finomat és egészségeset uzsonnára? Íme egy javaslat! Tojás nélkül, kevés barnacukorral készül, igazi gyerekcsemege lehet belőle!


Dátum: 2017. 11. 26. 15:30        Forrás: Harmonet - Gasztro

 

Pulyka alsócomb almás-hagymás raguval

A Junior Vendéglátó vezető séfje, Nagy Balázs az 5 SÉF - egy hét, egy hűtő műsorában egy Pulyka alsócombot készített almás-hagymás raguval. Érdekel, hogy miként készítheted el ezt az ízletes vacsorát a családnak? Akkor nézd meg a séf receptjét és videóját, majd irány a konyha!


Dátum: 2017. 11. 24. 12:15        Forrás: Harmonet - Gasztro

 

Pulykaszárny contadina módra

Az Etna Ristorante & Pizzeria séfje, Ariano Sergio az 5 SÉF - egy hét, egy hűtő műsorában egy pulykaszárnyat készített contadina módra. Érdekel, hogy miként készítheted el ezt az ízletes, mégis egyszerű vacsorát a családnak? Akkor nézd meg Arianio receptjét és videóját, majd irány a konyha!


Dátum: 2017. 11. 17. 19:08        Forrás: Harmonet - Gasztro

 

Mexicói töltött pulyka Boros István mesterszakácstól

Mexicói töltött pulyka Boros István mesterszakácstól


Dátum: 2017. 11. 03. 13:19        Forrás: Harmonet - Gasztro

 

Mire jók a csípős ételek az Ayurveda szerint

Persze az egészséges táplálkozásnak nem az egyetlen módja egy tál párolt zöldség. Hiszem, hogy mindenből lehet fogyasztani, de mindig mindent mértékkel.


Dátum: 2017. 10. 27. 10:30        Forrás: Harmonet - Gasztro

 

Füstöltsonkás pulykanyársak Mák Éva séftől

A Junior Vendéglátó vezető séfe, Mák Éva az 5 SÉF - egy hét, egy hűtő műsorában füstöltsonkás pulykanyársakat készített. Érdekel, hogy miként készíthetsz kevesebb, mint fél óra alatt egy ízletes vacsorát a családnak? Akkor nézd meg Éva receptjét és videóját, majd irány a konyha!


Dátum: 2017. 09. 29. 13:19        Forrás: Harmonet - Gasztro

 

Pulykaburger Baktai Róberttől

A Burgerland Étterem streefood szakácsa, Baktai Róbert az 5 SÉF - egy hét, egy hűtő műsorában egy közkedvelt ételt, hamburgert készített. Hogy mit is rakott a két buci közé Róbert? Most megmutatjuk, hogy Te is elkészíthesd vacsorára ezt az igazán remek Pulykaburgert!


Dátum: 2017. 09. 22. 15:47        Forrás: Harmonet - Gasztro

 

Könnyű tavaszi hangulatú vacsora Szabó Andrea séftől

Szabó Andrea az 5 SÉF - egy hét, egy hűtő műsorában egy tavaszi hangulatú ételt, Részeges pulykakezeket kertek javával készített. Hogy mit is takar ez a hangzatos név? Most megmutatjuk, hogy Te is elkészíthesd vacsorára ezt a remek fogást!


Dátum: 2017. 09. 15. 12:42        Forrás: Harmonet - Gasztro

 

Az illóolajok csodálatos hatása

Az igazi illóolajokat gyógynövényekből vonják ki, azonban erőteljes hatásuk miatt megfontolandó a használatuk. Jó példa erre a borsmenta illóolaj. 6 éves kor alatt kerüljük a használatát, főleg, hogyha a gyógyításhoz homeopátiás szereket is igénybe veszünk mellette. A másik nagyon fontos szabály: kisgyereket felügyelet nélkül ne hagyjunk párologtató, aromalámpa vagy inhaláló készülék közelében, valamint magukat az illóolajokat is gondosan zárjuk el a gyerekek elől!


Dátum: 2017. 09. 13. 08:30        Forrás: Harmonet - Gasztro

 

Hogyan főzz meg egy pasit? - Konyhától az összegyűrt lepedőig

Számtalan recept nem is a gasztronómia csodájáról és művészetéről szól, hanem sokkal inkább kedvesünk elvarázsolásáról, amit jobb szeretünk már a hálószobában kiélvezni. Ez szó szerint értendő, ugyanis az alábbi afrodiziákumok olyan pozitív hatással vannak a férfi állóképességére, ami nem csak a nemi vágyat erősíti, de a kapcsolatot is kiegyensúlyozottabbá teheti.


Dátum: 2017. 09. 08. 08:30        Forrás: Harmonet - Gasztro

[1] 2 3 4 5 ... 764   Következő >